Partner golfbanen

Partner golfbanen

Drentse Golfclub de Gelpenberg is een Nederlandse golfclub in Aalden in Drenthe. DGC “De Gelpenberg” werd opgericht in 1970 en is daarmee de oudste golfclub in Drenthe. De golfbaan is in 1971 geopend door Prins Claus. De baan heeft 18 holes en is aangelegd in een omgeving die bestaat uit bos en heide.
Gebbeveenweg 1, 7854 TD Aalden0591 371 929

De Zaanse Golf Club is een Nederlandse golfclub in Wijdewormer, vlak bij Amsterdam. Hij werd opgericht in 1987. De baan van de Zaanse Golf Club heeft 18 holes; deze liggen om een meertje, dat in 1825 ontstond na een dijkdoorbraak.
Zuiderweg 68A, 1456 NH Wijdewormer

Golfpark Spandersbosch beschikt over een tweetal prachtige golfbanen, de Boschbaan en de Par-3 Crailoobaan. De Boschbaan is qualifying en heeft de NGF B-status. Als gastspeler op de Boschbaan is het aan te raden vooraf een starttijd te reserveren. Wij werken voor onze gasten met starttijden op de eerste tee, om wachttijden te voorkomen en de doorstroming te bevorderen. Bij doorkomst na negen holes maakt u indien noodzakelijk gebruik van de ballenspiraal.

De 18 holes wedstrijdbaan is toegankelijk voor iedere golfer, mits in het bezit van clubhandicap 54 (het oude GVB). De 9 holes Abcoudebaan is wat laagdrempeliger, en is naast handicap 54 bezitters ook toegankelijk voor golfers met een aantoonbare baanpermissie, afgegeven door een golfprofessional. Holendrecht is de openingslus, holes 1-9, aangelegd in de polder. Wind en water zijn dus in ruime mate voorhanden op de brede fairways. Bullewijk is de tweede lus, holes 10-18, gebouwd op stadsafval waardoor hij licht glooiend is. Voorzien van flinke bossages en smallere fairways is het een uitdagende lus.

De Beemster is een 9 holes wedstrijdbaan met een B-status. De zeer uitdagende polderbaan gelegen in een werelderfgoed, is rijk aan historische waterhindernissen en aan ruim geonduleerde greens. Zowel leden en niet leden zijn bij ons van harte welkom. Zonder ervaring is het mogelijk een balletje te slaan op de driving range en om te oefenen op de puttinggreen

Graag heten wij u welkom op onze gezellige golfbaan. Waar andere polderbanen vaak vlak en plat zijn, heeft Golfbaan “De Vlietlanden” een baan met veel hoogteverschillen en diverse begroeiing, kan dus heel uitdagend zijn. De golfbaan is makkelijk te bereiken. Deze ligt dicht bij de A7 ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam.Golfbaan de Vlietlanden hanteert geen starttijden, gewoon langskomen en lekker spelen. De golfbaan is aangesloten bij de NGF. U kunt een qualifying kaart lopen en we hebben een familiegolf route over de eerste 9 holes.

Scroll to top