Parkeren Voorwaarden

Spreken we dit af voor parkeren?

LET OP!!

Algemene voorwaarden. Vrijwel iedereen accepteert ze, maar weinig mensen lezen ze. Het zijn vaak lange teksten met een juridische insteek. Daar is een goede reden voor: vanwege jouw en onze bescherming moeten de voorwaarden waterdicht zijn. De onderstaande tekst is dat beslist niet. De tekst is een samenvatting en geen vervanging van onze algemene voorwaarden. De tekst is alleen bedoeld om je een eerste indruk van de inhoud te geven. Op alle producten van Open Golf Zandvoort gelden uitsluitend de volledige algemene voorwaarden.

Parkeerplekken

Alle parkeergelegenheden zijn op het terrein van The Dunes en het is niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren.

Elektrische auto’s

Er zijn GEEN parkeerplekken voor elektrische auto’s. Daarom is het noodzakelijk dat je voertuig voldoende energie en ook een andere brandstof heeft, voordat je de parkeergelegenheid binnengaat.

Afmetingen

Is je voertuig maximaal 5 meter lang, maximaal 1.90 meter breed, minder dan 2.500 kilo en niet hoger dan de aangegeven hoogte bij de ingang van de parkeergelegenheid? Dan kun je zonder problemen naar binnenrijden.

Weigeren

We mogen, in alle redelijkheid, je voertuig weigeren. Ook als je en strippen kaart hebben gekocht gereserveerd. Bijvoorbeeld als we het sterke vermoeden hebben dat er gevaarlijke stoffen in het voertuig zitten.

Verplaatsen

Als je je niet aan de regels houdt, mogen we het voertuig verplaatsen of verwijderen. De kosten die daarmee zijn gemoeid, komen voor eigen rekening.

Verkeersregels

We volgen de wettelijke verkeersregels, tenzij anders aangegeven door The Dunes .

Parkeerduur

Je mag niet langer dan 12 uur in de parkeergelegenheid staan, tenzij je vooraf toestemming hebt gevraagd om dat te doen. Als je langer blijft staan dan afgesproken, en je reageert niet op onze correspondentie, dan mogen we het voertuig op jouw kosten verwijderen.

Openingstijden

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar open.

Betaling

Logischerwijs betaal je voor de periode dat je voertuig op de parkeergelegenheid staat. Het bedrag staat aangegeven op een bord bij de ingang van de parkeergelegenheid

Beveiliging

We raden je aan geen waardevolle spullen en dergelijke in het voertuig achter te laten.

Aansprakelijkheid

Parkeren bij The Dunes  is op eigen risico. Open Golf Zandvoort BV is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan het voertuig tijdens het parkeren.

Reserveren

Via onze website koop je het parkeerproduct .

Persoonsgegevens

Open Golf Zandvoort BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij slaan je ingevulde gegevens op en analyseren die, zoals je click- en surfgedrag, zodat we je op maat gemaakte aanbiedingen kunnen doen. Wil je dat niet? Dan kun je dit mailen naar info@thedunes.nl

Laatste punt

Alleen als je de Algemene Voorwaarden van Open Golf Zandvoort BV kun je gebruikmaken van onze parkeerproducten.

Scroll to top