CORONA PAS

CORONA UPDATE vanaf 25 September 2021

Covid  QR CODE KLAAR (voor als ik dronken wil worden naar en slechte golfdag)

De bladeren beginnen zich langzaam te verzamelen op onze fairways en niet alleen je golfscores gaan dalen maar ook de nacht temperaturen. De eerste vorst (geen -23 zoals de winner van de Dutch Open vorige week in Cromvoirt) is gemeten en nu is de tijd om de spinnen raggen af te stoffen van je draagtas, en je kuitspieren te trainen zodat je makkelijk hole 6 omhoog kan klimmen met je zwaar geladen golftas. Een voordeel is dat je golftas een paar golfballen lichter is na het spelen van hole 5.
Wat een sportjaar is 2021 geweest en op de vooravond van de Ryder Cup zijn alle golf ogen gericht richting America, in de hol van de leeuw omringd door de stars en stripes en de europese gladiatoren die allemaal geprikt en getest zijn gaan head 2 head om de prestigieuze trofee in handen te nemen, stel je voor de consequenties als je de Ryder cup verliest, niet door je eigen spel maar door de uitslag van je wattenstaafje.Prikken blijft en issue, greenkeepers prikken zich rot op de golfbaan om meer lucht in de grond te krijgen en de groei van het gras te verbeteren en te prepareren voor de winter, er is geen willekeur. Alleen dit jaar heeft de GGD ons in gehaald met prikken, Mark en Hugo onze prik ambassadeurs hebben meer reclame gemaakt dan KLM voor de Dutch Open en Heineken voor de Grand Prix bij elkaar. Wie weet wordt de sponsor van de Dutch open volgend jaar Astra Zenica of misschien komt Pfizer met zijn eigen prik tribune waarbij je met je super modern Pfizer QR PRIK CODE mag gaan zitten.

Alle horeca ondernemers moeten zich prepareren en keuzes maken voor zaterdag 25 September want dan moet iedereen in Nederland en dat geldt ook voor alle golfers en natuurlijk ook voor The Dunes een QR code of covid bewijs laten zien om in het clubgebouw te komen.
De Wetgeving is Helder binnen de horeca  NO QR CODE (of bewijs) is NO GO om binnen te komen. Golfwetgeving is niet anders zoals veel andere golfbanen GEEN GVB GEEN GOLF. Maar zoals ons mooi Nederlands bedrijf met blauwe enveloppen met  ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ is verleden tijd… Het word er niet makkelijker op maar we moeten dit samen doen.

Daarom helpen wij jullie bij The Dunes. Wij hebben en golfchecklist voor jullie gemaakt. Als je deze doorneemt voor je de auto of de fiets pakt naar The Dunes dan ben je echt en topper en kan je golfdag niet meer stuk.

1 Heb ik genoeg ballen ( 3 extra mee voor hole 5)
2 Zijn mijn golftrolley banden opgepompt
3 Is mijn pitchvork scherp
4 Heb ik mij geluks tee mee
5 Gummetje (om mijn slechte scores uit te wissen)
6 Blauwe zone (parkeerschijf)

7 Covid  QR CODE KLAAR (voor als ik dronken wil worden naar en slechte golfdag)

En natuurlijk aub vergeet niet je telefoon op te laden. Wij zijn verplicht om het te vragen, niet alleen wat je Handicap is maar ook wat je QR code is.

Wij vragen jullie hulp en begrip om dit met een glimlach te laten verlopen De Wetgeving is Helder en wij moeten ons daar ook aan houden!

The Dunes Team

Scroll to top